Behandelingen

Pedicurebehandeling:

Eerst doe ik een korte intake en stel wat vragen over uw voeten en dan geef ik een aansluitende verzorgende voetbehandeling op maat. Ik doe naast standaard behandelingen ook medische behandelingen, zoals risicovoeten ten gevolge van diabetes of reuma.

Nagelbeugel-techniek

Specialistische technieken zoals het plaatsen van nagelbeugels doe ik bij in(gegroeide) groeiende teennagels. Als teennagels scheef of krom groeien, dan zorgt dit vaak voor problemen, vooral bij de grote teen, dat kan een in (gegroeide) groeiende teennagel veroorzaken. Bij de nagelbeugel-techniek wordt een beugel geplaatst. Deze trekt de nagel een beetje uit de nagelwal zodat de nagel niet meer in de huid drukt, dit corrigeert daardoor de groei van de nagel. De nagelbeugel wordt pijnloos geplaatst en groeit met de nagel mee. 

Ik werk met Dimanche Ureumline producten, kwalitatief hoogwaardige producten die helpen de huid van de voet gezond, fit en stralend te houden, deze zijn ook geschikt voor diabetici.

Voetreflexmassage:

Ik ben naast medisch pedicure ook voetreflextherapeute, ik doe zowel ontspannende voetreflexmassage, wat ondersteunend werkt om je immuunsysteem op peil te houden, als voetreflexmassage gebaseerd op klachten.

Wilt u iemand verwennen met een voetreflexbehandeling, dan kunt u bij mij een cadeaubon aanschaffen voor elk gewenst bedrag!